Nike Air Max 1 - 'Summit White' (Safari) (FB059-100)

Nike Air Max 1 – ‘Summit White’ (Safari) (FB059-100)

Binnenkort dropt er wederom een Nike Air Max 1 met een Safari colorway. Dit is al de tweede die voor 2023 is aangekondigd. Deze ‘Summit White‘ heeft een paar toffe details, die we in dit artikel bespreken. Daarnaast hebben we de product foto’s en release informatie op een rij gezet.

Al eerder hadden we het over de Nike Air Max 1 – ‘Coconut Milk Safari’ die waarschijnlijk in maart uit gaat komen, maar nu blijkt er ook een witte/lichte variant te komen. Deze sneaker heeft ‘Summit White‘ als kleurcode, wat zomaar de naam van de sneaker kan zijn.

Artikel: Nike Air Max 1 – Coconut Milk (Safari) (FD9856-100)

Deze sneaker is opgebouwd vanaf een outsole met drie verschillende kleuren (grijs, zwart en blauw). Dit zie je niet vaak bij een Air Max 1 en als dit gebeurd, dan pakt dit altijd goed uit. De midsole is gebroken wit, wat ook terugkomt op de bovenste overlay panels op de upper. De mudguard en Swoosh zijn voorzien van een grijze Safari print. De bovenste eyestays hebben dezelfde kleur blauw gekregen wat ook op de outsole te vinden is.

Nike Air Max 1 – ‘Summit White’ (Safari)

Update 24-02-2023
Deze Air Max 1 is onder de naam 'Safari' ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker.

Update 17-02-2023
Het lijkt er op dat deze Nike Air Max 1 - 'Summit White' zal droppen op 3 maart. Nike heeft dit nog niet officieel bevestigd.

Update 31-01-2023

Nike komt wederom met een Safari colorway. Deze 'Summit White' zal droppen op een Air Max 1. Natuurlijk zal de release plaatsvinden in de SNKRS App. Een exacte datum is er op het moment van schrijven nog niet. Wanneer we meer weten, zullen we onderstaand overzicht van een update voorzien.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Summit White'

Summit White/Phantom-Sail-Photon Dust

03 maart 2023 📆 [ verwacht ]

€170

FB059-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *