Nike Air Max 90 - 'Kiss My Airs' (FD9753-100)

Nike Air Max 90 – ‘Kiss My Airs’ (FD9753-100)

Met de komst van de Nike Air Max 90 – ‘Kiss My Airs’ brengt Nike een ode aan enkele OG colorways. Deze sneaker heeft duidelijke kenmerken van de ‘Infrared’ colorway. In dit artikel gaan we in op alle details, hebben we de officiële foto’s en release informatie verzameld.

In 2017 kwam Nike op Air Max Day (26 maart) met de slogan, Kiss My Airs. Dit sloeg goed aan en is een bekende uitspraak in de sneakerwereld. Verschillende bedrijven zijn hierop ingehaakt en inmiddels zijn er vloerkleden, basketballen en meer collectables te koop met dit slogan. Nu in 2023 komt Nike terug met de Nike Air Max 90 – ‘Kiss My Airs‘. Aan de zijkant van de sneaker zit een tag waarop het slogan te lezen is.

Artikel: Nike Air Max III (90) OG – Infrared
Artikel: Nike Air Max 1 – Coconut Milk (Safari)

Al eerder hebben we de link met de ‘Infrared‘ colorway gelegd. Alle rode en zwarte accenten komen direct van deze iconische kleurcombinatie. Daarnaast heeft Nike een safari patroon op de mudguard aangebracht. Op onderstaande foto’s zijn deze details goed te zien.

Nike Air Max 90 – ‘Kiss My Airs’

Update 19-01-2023
De Nike Air Max 90 - 'Kiss My Airs' zal uitkomen in 2023, maar een releasedatum is er op het moment van schrijven nog niet. Ik verwacht dat deze sneaker in de SNKRS App van Nike zal droppen, maar dit is afhankelijk van de hype. Wanneer er meer informatie is, zullen we dit overzicht van een update voorzien.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Kiss My Airs'

White/Cement Grey-Black-Solar Red-Ultramarine

2023 📆 [ verwacht ]

€160

FD9753-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Pink Foam' (DV3054-600)

Nike Dunk Low – ‘Pink Foam’ (DV3054-600)

Begin februari zal de Nike Dunk Low – ‘Pink Foam’ uitkomen. Een roze colorway met …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *