Nike Dunk Low Low (CNY) - 'Year Of The Rabbit' 2011/2023 (FD4203-161)

Nike Dunk Low – ‘Year Of The Rabbit’ (FD4203-161)

Inmiddels is deze Nike Dunk Low – ‘Year Of The Rabbit’ ingeladen in de SNKRS App van Nike. Een frisse colorway die in januari zal gaan droppen. In dit artikel lees je precies wanneer je deze sneaker kunt verwachten, gaan we dieper in op de details en hebben we natuurlijk alle officiële foto’s verzameld.

Deze sneaker is niet de enige Nike Dunk Low – ‘Year Of The Rabbit’ die zal droppen dit jaar. Ieder jaar brengt Nike enkele sneakers uit rondom het thema van Chinees Nieuwjaar, maar dit jaar lijkt Nike enorm uit te gaan pakken. Op het moment van schrijven zijn er al drie verschillende Dunk Lows aangekondigd. Of deze allemaal in Nederland (Europa) gaan droppen is nog even de vraag.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Year of the Rabbit’ – Mocha Brown (FD4203-211)
Artikel: Nike Dunk Low – ‘Year of the Rabbit’ – Multicolor (FD4203-111)

Deze variant van de Dunk Low ‘Year Of The Rabbit’ heeft een melkwitte basis met blauwe en rode accenten. De buitenste Swoosh is rood en de binnenste is blauw. Zowel de Swoosh als de tongpatch zijn wollig, wat natuurlijk verwijst naar het wollige staartje van een konijn. Op de zijkant en insole van de sneaker is een konijn te vinden. Het meest unieke aan deze sneaker is de onderkant. Hier staat het jaartal 2011. Dit is het jaar dat het konijn ook centraal stond bij Chinees Nieuwjaar. Toen bracht Nike deze colorway uit op een Air Force 1. Nu precies twintig jaar later kopieert Nike alles op de Dunk Low.

Nike Dunk Low – ‘Year Of The Rabbit’

Update 09-01-2023
De witte variant van de Dunk Low 'Year of the Rabbit' is ingeladen in de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker.

Update 03-01-2023

Deze frisse Nike Dunk Low (CNY) - 'Year Of The Rabbit' zal waarschijnlijk op 19 januari 2023 uitkomen. Op het moment van schrijven zijn ze nog niet in de SNKRS App of Nike App ingeladen.

Bij Stockx is het al mogelijk om deze sneaker te kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Year Of The Rabbit'

White/Crimson-Varsity Royal

19 januari 2023 📆

€130

FD4203-161

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Pink Foam' (DV3054-600)

Nike Dunk Low – ‘Pink Foam’ (DV3054-600)

Begin februari zal de Nike Dunk Low – ‘Pink Foam’ uitkomen. Een roze colorway met …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *