Air Jordan 1 High OG - 'White Cement' (DZ5485-052)

Air Jordan 1 High OG – ‘White Cement’ (DZ5485-052)

De Air Jordan 1 High OG – ‘White Cement’ zal in het voorjaar van 2023 uitkomen. In dit artikel hebben we alle officiële foto’s van Nike op een rij gezet en zijn we op zoek gegaan naar de bijbehorende release informatie van deze sneaker. Zo kwamen we er achter dat de kans groot is dat de ‘White Cement’ niet in februari uit zal komen.

Tinker Hatfield kwam ooit met de ‘White Cement’ colorway op de Air Jordan 3. Nu is het tijd dat deze iconische colorway zal verschijnen op de Air Jordan 1 High. Een absolute must have voor de Jordan liefhebber. Een combinatie van de meest gewaardeerde colorway met een zeer populair model sneaker.

Wist je trouwens dat dit niet de enige Air Jordan 1 colorway is die dit jaar uitkomt. Hieronder nog enkele releases waar wij op zitten te wachten.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Lucky Green’ (DZ5485-031)
Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Black Toe Reimagined’

Air Jordan 1 High OG – ‘White Cement’

De Air Jordan 1 High – ‘White Cement’ is opgebouwd vanaf een grijze outsole met daarop een witte midsole. Samen met zwarte accenten zijn dit de drie kleuren die op deze sneaker terugkomen. Opvallend is natuurlijk dat alle overlay panels voorzien zijn van de ‘Elephant print’

Update 14-02-2023
Deze Air Jordan 1 High OG - 'White Cement' is ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar deze sneaker. De drop zal plaatsvinden op 25 februari om 09:00 uur. Mocht je niet tot dan kunnen wachten, dan bieden sites als Stockx en Klekt uitkomst. Hier zal de sneaker eerder voor resell te koop zijn.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'White Cement'

Tech Grey/Muslin-Black-White

25 februari 2023 📆

€180

DZ5485-052

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Washed Heritage' (DZ5485-051)

Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ (DZ5485-051)

De productfoto’s van de Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ waren er al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *