Nike Air Max 1 Golf - 'US Open - Watermelon' (DX8436-103)

Nike Air Max 1 Golf – ‘US Open’ (DX8436-103)

Nike komt deze zomer met een zomerse colorway wat ons enorm aan de ‘Watermelon’ doet denken. Het is echter een sneaker speciaal voor een golftoernooi. Binnenkort kunnen we de Nike Air Max 1 Golf – ‘US Open’ verwachten. In dit artikel alle officiële foto’s en ook hebben we de release informatie op een rij gezet.

Nike wordt de laatste tijd wat creatiever met het bedenken van colorways voor de golf variant van de Air Max 1. Zo hebben we het eerder al gehad over de ‘Tiger‘ en de ‘Stay Fresh‘ colorways. Dit keer is een de ‘US Open’ colorway met enorme watermelon vibes. Veel Air Max 1 liefhebbers balen dat dit soort colorways uitkomen op de golf variant en niet op de normale AM1s. Mocht je op zoek zijn naar de echte Air Max 1s, dan zit je dit jaar goed. Nike gaat veel verschillende colorways releasen.

Artikel: Nike Air Max 1 PRM (WMNS) – ‘Design by Japan’ (FD0395-386)
Artikel: Nike Air Max 1 Corduroy – ‘Baltic Blue’ (FB8915-400)

Ieder zomer wordt in Amerika de US open gespeeld. Een toernooi wat anders is dan alle andere toernooien. Voor veel Amerikanen een ‘normale’ sportwedstrijd inclusief alcohol en hamburgers. Er hangt op dit toernooi dan ook een andere sfeer dan op alle andere toernooien. Dit maakt de US Open zo uniek. Deze Nike Air Max Golf wordt speciaal gemaakt voor dit toernooi en hint op de vele straatartiesten (in L.A) die Amerika rijk is. De felle neon kleuren van de muurschilderingen, de verfspetters op midsole en veters en de insole is een groot canvas.

Nike Air Max 1 Golf – ‘US Open’

Update 02-02-2023
Deze gave Nike Air Max 1 Golf - 'US Open' zal uitkomen in 2023. Er is op het moment van schrijven nog geen officiële releasedatum, maar het lijkt er op dat deze sneaker in de zomer uit gaat komen. Wanneer er meer nieuws is, zullen wij onderstaand overzicht updaten.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'US Open'

White/Gridiron-Green Strike-Pewter-Coral Chalk

2023 📆 [ verwacht ]

€170

DX8436-103

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *