Nike Air Max 1 Slide – ‘Black White’

Nike Air Max 1 Slide – ‘Black White’

Naast de ‘Sport Red’ colorway komt Nike in 2023 met de Nike Air Max 1 Slide – ‘Black White’. Het is nog even afwachten wat de exacte naam gaat zijn. In dit artikel hebben we alle release informatie verzameld inclusief de eerste foto’s. Mocht er meer duidelijk zijn, dan zullen wij dit artikel van een update voorzien.

Deze Nike Air Max 1 Slide – ‘Black & White’ lijkt te gaan releasen op Air Max Day (26-03-2023). Op zich geen onlogische datum, want deze slide is voorzien van een Air Bubble. En dat is nou precies wat er op deze dag wordt gevierd. Naast deze slipper verwachten we ook dat deze colorway op een AM1 uit gaat komen op deze dag. Owja, en deze slides komen dus ook in het rood met wit.

Artikel: Nike Air Max 1 Slide – ‘Sport Red’
Artikel: Nike Air Max 1 OG – ‘Big Bubble’ komt in 2023

Nike Air Max 1 Slide – ‘Black White’

De slipper (slide) is opgebouwd met een echte Air Max 1 outsole (inclusief nipples). Deze outsole is zwart met wit. Daarop zit een witte midsole die horizontaal is doorgesneden. Hierop hebben ze een zwarte insole liggen. Dit is van harder materiaal. Tussen de midsole en insole hebben ze dus een Air Bubble verwerkt. Het deel waar je de voet doorheen steekt is voorzien van een klein stukje rode mudguard en ook het einde van de Swoosh is zichtbaar. Bovenop is een patch met Nike logo zichtbaar.
Wat mij betreft zijn beide slides een must have in dit unieke Air Max 1 jaar.

Update 16-02-2023
Zoals het er nu naar uitziet, zal deze slide in de 'Black & White' colorway op Air Max Day 2023 uitkomen. Hier is nog geen bevestiging voor. Mocht er meer info zijn, dan zullen wij dat hier melden.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Black White'

Black/Grey/White

26 maart 2023 📆 [ verwacht ]

€75

DH0295-102

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *