adidas x Packer - FYW Intimidation

adidas x Packer – FYW Intimidation

De retailer Packer staat voornamelijk bekend om zijn breed aanbod van diverse streetwear labels en sneakers, maar zo nu en dan brengen ze toffe sneaker collabs op de markt. Eerder dit jaar hebben ze nog een samenwerking gedaan met Clarks Originals waarbij Packer hun eigen creatie heeft losgelaten op de Wallabee. Maar nu hebben ze een teaser gedropped over hun aankomende samenwerking met adidas op de FYW sneaker.

De hoofd inkoper bij Packer “Victor Kan” heeft via zijn Instagram een teaser gedropped van de aankomende samenwerking met adidas. Op de foto’s is de sneaker te zien in 2 toffe colorways, waarbij een sneaker voornamelijk uit een wit/grijze colorway bestaat en de tweede sneaker uit een mooie donkere colorway waarin bordeaux rood zit verwerkt.
Beide modellen hebben een zwarte tong en is een subtiel geel adidas logo te zien, zowel op de hiel als de zijkant. Het is duidelijk te zien waar de inspiratie vandaan is gehaald voor de zolen van deze sneaker, namelijk de YZY 500.

Op dit moment zijn er nog geen release details bekend, maar zodra we meer informatie hebben zullen wij die z.s.m. met jullie delen. Voor nu kun je hieronder alvast genieten van de foto’s van de aankomende samenwerking tussen adidas en Packer.

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *