adidas X Sean Wotherspoon – Gazelle “Hemp”

Sinds de samenwerking hebben adidas en Sean Wotherspoon inmiddels diverse sneakers uitgebracht waarbij de creatieve visie van Wotherspoon op veel van adidas iconische silhouetten is te zien.
Wotherspoon heeft vrij recent zijn eerste Orketro-samenwerking gelanceerd en heeft vervolgens via zijn instagram account gedeeld dat er nog veel meer gaat komen. 

Deze adidas Gazelle “Hemp” lijkt Wotherspoons eerste creatieve visie op het klassieke model te zijn. Het is echter niet de enige keer dat adidas deze old-school sneaker in hennep uitvoering uitbrengt. In 2010 werd een milieuvriendelijk pakket Gazelle Hemp-kleurstellingen gelanceerd, maar in vrij basis kleurstellingen.

adidas X Sean Wotherspoon – Gazelle “Hemp”

Bij Wotherspoon is de upper als basis in het groen gekleurd met witte stiksellijnen en met de bijpassende witte tong en Three Stripes branding op de zijkant. De hiel heeft een oranje kleurstelling met het logo van Sean Wotherspoon erin verwerkt, de sneaker word afgerond met passende doorzichtige gum zool.

Update 07-03-2023
Op het moment van schrijven is er geen release-informatie over de Sean Wotherspoon x adidas Gazelle "Hemp" bekendgemaakt, zodra er meer informatie bekend is zullen wij deze natuurlijk z.s.m. met jullie delen. De kans is groot dat de release in de Confirmed App van adidas zal plaatsvinden.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Hemp'

...

2023

€...

...

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Washed Heritage' (DZ5485-051)

Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ (DZ5485-051)

De productfoto’s van de Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ waren er al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *