adidas X Sean Wotherspoon Gazelle – ‘Indoor Corduroy’

Sean Wotherspoon is terug met een nieuwe uitvoering van de adidas Gazelle Indoor in Corduroy stijl. In dit artikel blikt Janny vooruit op deze gave samenwerking. We hebben de eerste foto’s en release informatie verzameld.

Wotherspoon heeft met adidas gewerkt aan verschillende klassieke silhouetten, o.a. de ZX 8000, Superstar en de Orketro, en waagt zich nu aan een van de meest iconische modellen van adidas.
Deze Gazelle hebben een corduroy basis, waarbij de upper is voorzien van een mozaïek kleurrijke print.
De 3-stripe branding op de zijkant en veterogen zijn uitgevoerd in donkerblauw suède, terwijl kastanjebruine hiellipjes zijn geborduurd met het kenmerkende logo van Wotherspoon. Het ontwerp wordt afgerond door kurken inlegzolen en een doorschijnende rubberen zool. Net als bij eerdere releases van Wotherspoon, zijn de paren waarschijnlijk gedeeltelijk gemaakt met gerecyclede materialen.

adidas X Sean Wotherspoon Gazelle – ‘Indoor Corduroy’

Er zijn tot nu toe geen releasedetails onthuld voor de SW x adidas Gazelle Indoor “Corduroy”, hoewel Wotherspoon laat doorschemeren dat ze “heel snel” zullen verschijnen. Zodra er meer details bekend zijn over deze release zullen we deze natuurlijk z.s.m. met jullie delen.
Wist je trouwens dat niet de enige release van Wotherspoon met adidas zal zijn. Er is ook een ‘Hemp‘ colorway aangekondigd. Check onderstaand artikel voor meer informatie.

Artikel: adidas X Sean Wotherspoon – Gazelle “Hemp”

Update 07-03-2023
Op het moment van schrijven is er geen release-informatie over de Sean Wotherspoon x adidas Gazelle "Indoor Corduroy" bekendgemaakt, zodra er meer informatie bekend is zullen wij deze natuurlijk z.s.m. met jullie delen. De kans is groot dat de release in de Confirmed App van adidas zal plaatsvinden.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Hemp'

...

2023

€...

...

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *