Air Jordan 1 High OG – ‘Lucky Green’ (DZ5485-031)

Air Jordan 1 High OG – ‘Lucky Green’ (DZ5485-031) officiële foto’s

In april dropt deze Air Jordan 1 High OG – ‘Lucky Green’. Het heeft even geduurd, maar daar zijn dan eindelijk de officiële foto’s van deze mooie colorway. In dit artikel gaan we dieper op de foto’s in en hebben we alle release informatie netjes in een overzicht geplaatst. Hierdoor hoef je de release van deze ‘Lucky Green‘ niet te missen.

De Air Jordan 1 was altijd een van de meest populaire Jordans op de markt. De laatste tijd neemt dit iets af. Met de komst van deze colorway kan daar wel eens verandering in komen. Onder de naam ‘Lucky Green’ komt deze Air Jordan 1 High in 2023 op de markt. Het is een flinke knipoog naar de ‘Celtics’ colorway. Een heerlijke sneaker, waarbij de outsole groen van kleur is met daarop een witte midsole. De basis van de upper is ook wit en heeft groene en zwarte overlay panels. De achterste panels (bij de hak en enkel) zijn groen en vanaf de Swoosh naar voren zijn deze zwart.

Wist je overigens dat dit niet de enige Air Jordan 1 Highs zijn die voor 2023 zijn aangekondigd. Zo kijken we ook uit naar de ‘Skyline’ en de ‘Black Toe Reimagined’. Van deze laatste is nog niet 100% zeker of deze in dit kalenderjaar gaat droppen.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Black Toe Reimagined’
Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Skyline’ (DX0054-805)

Air Jordan 1 High OG – ‘Lucky Green’

Update 21-01-2022
Op het moment van schrijven heeft Nike aangegeven dat deze Air Jordan 1 High OG – ‘Lucky Green’ op 15 april uit gaat komen. Als er niks verschoven wordt, dan zal op deze datum deze sneaker droppen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je naar de upcoming sneaker overzicht en kan je in de gaten houden of de sneaker is ingeladen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Lucky Green'

Black/Lucky Green-White

15 april 2023 📆 [ verwacht ]

€180

DZ5485-031

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *