Air Jordan 1 High OG (WMNS) - 'Washed Pink' (FD2596-600)

Air Jordan 1 High OG (WMNS) – ‘Washed Pink’ (FD2596-600)

In april mogen we de Air Jordan 1 High OG (WMNS) – ‘Washed Pink’ verwelkomen. Een mooie sneaker die perfect past bij het voorjaar. In dit artikel hebben we de officiële foto’s op een rij gezet en gaan we hier wat dieper op in. Natuurlijk verzamelen we ook alle release informatie, zodat jij weet hoe je deze sneaker kunt kopen.

Deze Washed Pink pink colorway doet qua sneaker enorm denken aan de ‘Turbo Green’ uit 2019. Dezelfde zachte kleuren en materialen. Het grote verschil is het feit dat bij deze roze variant een vergeelde midsole is gebruikt, wat de sneaker een wat verouderde look geeft. De overlay panels zijn van zacht suède en vooral het leer rondom de enkels lijkt van mooi zachte kwaliteit te zijn.

Wist je dat deze Air Jordan 1 High ‘Washed Pink’ ook onder de naam ‘Atmosphere Pink’ te vinden is. Atmosphere is voor Nike een benaming die gebruikt wordt bij de kleur roze. In 2021 kwam al een Jordan 1 High ‘Atmosphere’ uit, wat een verwijzing was naar de bubblegum die Michael Jordan altijd at. Dat was toch echt een andere kleur roze dan bij deze ‘Washed Pink’.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Bubble Gum (Atmosphere)’ (DD9335-641)

Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Pink’

Update 09-03-2023
Zoals het er nu naar uitziet, zal deze Air Jordan 1 High OG (WMNS) - 'Washed Pink' op 22 april uitkomen in de SNKRS App van Nike. Op het moment van schrijven is de sneaker nog niet ingeladen, maar via onderstaande link kan je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.
Wanneer er meer informatie is, zullen we dit overzicht van een update voorzien.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Washed Pink'

Atmosphere/White-Muslin-Sail

22 april 2023 📆 [ verwacht ]

€180

FD2596-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *