Clot x Fragment x Nike Dunk Low (FN0315-110)

Clot x Fragment x Nike Dunk Low (FN0315-110)

Clot bestaat dit jaar twintig jaar en viert dat met de release van de Clot x Fragment x Nike Dunk Low. Een samenwerking met Nike en het populaire merk Fragment. Deze bijzondere Dunk Low zal binnenkort te koop zijn en hier op Sneaker Forum lees je precies waar en wanneer dit zal zijn. Naast de release informatie hebben we ook alle officiële foto’s op een rij gezet.

De samenwerking tussen Clot, Fragment en Nike is niet voor het eerst. In 2019 kwam er ook al een Air Force 1 op de markt. Dit was een sneaker met een zwarte zijden upper, met daarop een motief van Cloth en Fragment logo’s. Wanneer je het zijden van de upper verwijderde, kwamen er rode details tevoorschijn. Dit trucje lijken ze opnieuw uit te gaan voeren met de upcoming Dunk Low. Dit keer geen zwarte upper, maar een witte. Ook dit keer is er voor zijden gekozen, wat ‘tearaway’ is. De sneaker komt in een speciale doos en zal met twee kleuren veters komen.

Wist je dat er binnenkort ook een zwart met witte Nike Cortez in samenwerking met Clot gaat droppen. Check onderstaande link voor meer informatie.

Artikel: CLOT x Nike Cortez – ‘Clotez’ (DZ3239-002)

Clot x Fragment x Nike Dunk Low

Update 14-03-2023
Binnenkort dropt de Clot x Fragment x Nike Dunk Low. Een gave sneaker, waar op het moment van schrijven nog geen releasedatum voor is. Wij houden onze oren en ogen open en wanneer er meer informatie is, zullen wij dit overzicht van een update voorzien.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

...

...

2023 📆 [ verwacht ]

€110

FN0315-110

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *