Nike Air Max 1 ’87 (WMNS) - 'Tiger Leopard' (FJ4605-441)

Nike Air Max 1 ’87 (WMNS) – ‘Tiger Leopard’ (FJ4605-441)

Met de komst van de Nike Air Max 1 ’87 (WMNS) – ‘Tiger Leopard’, laat Nike duidelijk zien dat dit hét jaar van de AM1 is. De een na de andere bijzondere release wordt aangekondigd en ze lijken nog lang niet klaar te zijn. In dit artikel gaan we dieper in op deze kleurrijke sneaker, hebben we de officiële foto’s en zetten we alle release informatie voor jou op een rij.

Laten we eerst beginnen met de naam ‘Tiger Leopard’. Dit is een naam die op internet rondgaat, maar deze is nog niet officieel bevestigd door Nike. Een andere naam die we regelmatig tegenkomen is ‘Multi Texture’. Deze naam is natuurlijk ook wel goed te begrijpen als we naar deze gave Air Max 1 kijken. De sneaker is namelijk opgebouwd uit veel verschillende materialen. De upper kent namelijk materialen als corduroy, suède, glad leer en ook fluweel.

Net als de ‘Dirty Denims‘ heeft deze sneaker ook een vergeelde outsole. Dit past prima in het kleurenpalet van de upper. De blauwe corduroy mudguard doet ons weer denken aan de upcoming ‘Baltic Blue‘. Andere opmerkelijke details zijn natuurlijk de fluwelen toebox met een bloemachtig motief (, die direct afkomstig lijkt van je grootmoeders bankstel). Rondom de collars is gebruik gemaakt van een luipaardprint en de insole is voorzien van een tijgerprint.

Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Dirty Denim’ (DV3050-300)
Artikel: Nike Air Max 1 Corduroy – ‘Baltic Blue’ (FB8915-400)

Nike Air Max 1 ’87 – ‘Tiger Leopard’

Update 31-03-2023
Het lijkt erop dat deze 'Tiger Leopard' op 13 april uit gaat komen.

Update 09-03-2023

Op het moment van schrijven is het nog even de vraag wanneer deze Nike Air Max 1 ’87 (WMNS) - 'Tiger Leopard' gaat droppen. Dit kan op Air Max Day zijn, maar ook later in het jaar. Natuurlijk houden wij dit voor jou in de gaten. Mocht er meer informatie zijn, dan voorzien wij dit overzicht van een update.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Tiger Leopard'

Celestine Blue/Off Noir-Teal Tint-Arctic Orange-Tour Yellow-Citron Tint

13 april 2023 📆 [ verwacht ]

€170

FJ4605-441

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *