Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een heerlijke colorway die met een crepe sole zal komen. In dit artikel hebben we de officiële foto’s op een rijtje gezet en verzamelen we ook alle release informatie.

Het is niet de eerste keer dit kalenderjaar dat Nike kiest voor een Air Max 1 met daaronder een Crepe sole. Al eerder kwam de ‘Soft grey‘ uit, wat een super comfortabele sneaker is. Hetzelfde kunnen we nu ook van deze ‘Light Bone’ verwachten.

Artikel: Nike Air Max 1 PRM Crepe – ‘Soft Grey’ (FD5088-001)

Deze Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ heeft op de Crepe sole een vergeelde midsole. Dezelfde vergeelde kleur komt terug op de Swoosh en heeft de naam ‘Pale Vanilla’ gekregen. De Swoosh heeft een ruitjes motief gekregen, die alleen van dichtbij te zien is. Een ander tof detail is de mudguard. Deze bestaat uit verschillende soorten canvas/stof. Dit hebben we vorig jaar ook voorbij zien komen op de ‘Magma Orange‘ colorway. Een ander opvallend detail is dat Nike ervoor gekozen heeft om de toebox van leer te maken. Dit geeft de sneaker een premium ‘look’ en ‘feel’.

Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Magma Orange’ (DZ4709-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *