Nike Dunk Low - 'Mica Green' (DV7212-300)

Nike Dunk Low – ‘Mica Green’ (DV7212-300)

Binnenkort mogen we de Nike Dunk Low – ‘Mica Green’ verwachten. Een mooie rustige colorway die op een van de meest populaire modellen dropt. In dit artikel blikken we vooruit op deze sneaker, hebben we de officiële foto’s op een rij gezet en staat alle release informatie in een duidelijk overzicht. Hierdoor weet je precies waar en hoe je de ‘Mica Green’ moet kopen.

Deze sneaker is opgebouwd uit een sail-kleurige out- en midsole. Dit geeft de sneaker een verouderd effect, wat perfect past bij de upper. De basis van de upper is van grijs (Photon Dust) canvas en heeft groene (Mica Green) kleurige overlay panels. Deze panels zijn van tumbled leather, wat de sneaker een unieke look geeft.

Wist je dat dit niet de enige Dunk Low is die we nog in 2023 mogen verwachten. Zo kijken we uit naar de samenwerking tussen Cloth en Fragment en komt er nog een ‘Multi-color’ colorway op de markt.

Artikel: Clot x Fragment x Nike Dunk Low (FN0315-110)
Artikel: Nike Dunk Low – ‘Multi-Color’ (FD9923-111)

Nike Dunk Low – ‘Mica Green’

Update 14-03-2023
Binnenkort dropt de Nike Dunk Low - 'Mica Green'. Een gave sneaker, waar op het moment van schrijven nog geen releasedatum voor is. Wij houden onze oren en ogen open en wanneer er meer informatie is, zullen wij dit overzicht van een update voorzien.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Mica Green'

Mica Green/Sail-Photon Dust

2023 📆 [ verwacht ]

€110

DV7212-300

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *