CLOT x Nike Dunk Low - 'What The Clot' (FN0316-999)

CLOT x Nike Dunk Low – ‘What The Clot’ (FN0316-999)

Eind juli komt CLOT met een Nike Dunk Low – ‘What The CLOT’. Een eerbetoon aan het twintig jaar uitbrengen van sneakers in samenwerking met Nike. In dit artikel gaan we dieper in op het ontwerp, hebben we zoveel mogelijk officiële foto’s en hebben we de release informatie op een rij gezet.

Een ‘What The‘ sneakers is altijd bijzonder. Een combinatie van eerdere colorways gecombineerd tot één nieuwe sneaker. CLOT heeft in de afgelopen twintig jaar veel verschillende sneakers uitgebracht en deze zijn bijna allemaal terug te vinden op deze sneaker. In totaal zijn er twaalf verschillende sneakers verwerkt in deze ‘What The CLOT’. Zo zijn colorways als de ‘Flux‘ en ‘Solar Red‘ makkelijk te herkennen en zien we ook de samenwerking met Sacai terug.

Artikel: CLOT x Sacai x Nike LDWaffle (DH1347-100)
Artikel: CLOT x Nike Air Max 1 – K.O.D. ‘Solar Red’ (DD1870-600)

What The CLOT trading cards

Wat deze releases helemaal bijzonder maakt, zijn de trading cards die erbij zitten. In iedere doos zit een tradingcard en met wat geluk heb je een zeer exclusieve te pakken. De kans is groot dat deze kaarten de waarde van je sneaker gaan bepalen. Voor de resellers en verzamelaars zijn deze kaarten een must have in combinatie met de schoen. Meer info zie je in het filmpje van CLOT op hun Instagram account. [ Klik hier ]

CLOT x Nike Dunk Low – ‘What The Clot’

Update 25-07-2023
Vandaag is de Raffle voor de CLOT x Nike Dunk Low - 'What The Clot' live gegaan. Via onderstaande link ga je direct naar de winkel van CLOT, waar je alle release informatie leest. In de Juicestore App kan je jezelf vervolgens inschrijven. Let er wel op dat je nog importkosten moest betalen wanneer je deze sneaker koopt. Deze komen boven op de kosten van de sneaker.


Officiële aanbieder(s):

Resell aanbieders:

Andere aanbieders:

Koop deze sneaker via de website van Nike

Sneaker informatie:

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'What The Clot'

Multicolor

29 juli 2023 📆

€150

FN0316-999

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *