Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een prachtige colorway die dit jaar nog uit zou moeten komen. De eerste product foto’s zijn in dit artikel te bewonderen. Dit is ook de plek waar wij alle release informatie verzamelen.

De Nike Dunk Low is een iconische sneaker die voor het eerst werd uitgebracht in 1985. Het ontwerp werd oorspronkelijk geproduceerd als een basketbalschoen en groeide al snel uit tot een cultureel fenomeen onder sneakerliefhebbers vanwege zijn veelzijdigheid en tijdloze stijl. De ‘Bacon‘ colorway is echter nieuw op dit model. Bij de naam van deze colorway denken we vooral aan de Nike Air Max 90 ‘Bacon’ die onlangs nog opnieuw werd uitgebracht.

Artikel: DQM x Nike Air Max 90 QS – Bacon (CU1816-100)

Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Deze Nike Dunk Low – ‘Bacon’ zal als damesmodel uitkomen. Het is nog de vraag of dit tot maat 44.5 zal zijn of dat de grotere maten geluk hebben. De sneaker zal uitkomen als premium model. Daardoor kunnen we verwachten dat de upper voorzien is van kwalitatief mooie materialen.
De sneaker is opgebouwd vanaf een donkerbruine outsole, met daarop een witte midsole. De basis van de sneaker is ook wit, met rode overlay panels. De Swoosh en tong hebben de lichtroze kleur gekregen.

Update 14-09-2023
In 2023 mogen we deze Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' verwachten. Of deze sneaker alleen bij Size? uit gaat komen of ook gewoon bij Nike is nog even de vraag. Wij verwachten wel dat deze sneaker in de Nike app te koop zal zijn.


Officiële aanbieder(s):

Resell aanbieders:

Andere aanbieders:

Koop deze sneaker via de website van Nike

Sneaker informatie:

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Bacon'

Sport Red/Sheen-Sail-Medium Brown

2023 📆 [ verwacht ]

€130

FB7910-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Footscape Woven - 'White Cow' (FB1959-102) - Sneaker Kalender

Preview: Nike Air Footscape Woven – ‘White Cow’

De Footscape is terug van weggeweest! Rond de feestdagen mogen we deze Nike Air Footscape …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *