Nike Air Max 1 - 'Keep Rippin Stop Slippin 2.0' (FD5743-200)

Nike Air Max 1 – ‘Keep Rippin Stop Slippin 2.0’ (FD5743-200)

Een paar weken geleden schreven we een preview over de upcoming KRSS 2.0. Dit keer geen preview, maar een artikel met de officiële foto’s. Een heerlijke sneaker die al zeer snel zal gaan uitkomen. Wanneer dit precies zal zijn, lees je onder in het release overzicht.

We moeten terug naar 2008 toen de Keep Rippin Stop Slippin 1.0 uitkwam. Een fantastische Safari colorway die door Sneakerheads nog steeds hoog op het lijstje staat. Eric Koston (Skateboarder) was toen de persoon die deze sneaker had ontworpen. Nu 25 jaar later komt er een nieuwe variant, die er compleet anders uitziet, maar wel dezelfde vibe heeft.

Preview: Nike Air Max 1 – ‘Keep Rippin Stop Slippin 2.0’

Nike Air Max 1 – ‘Keep Rippin Stop Slippin 2.0’

Deze Nike Air Max 1 – ‘KRSS 2.0‘ heeft een lichtgrijze basis als upper. Dit komt terug op de mesh van de toebox en rondom de enkel. De overlay panels zijn van zacht suède en zijn dof parelmoer van kleur. Kortom, geen gekke glans op deze sneaker. De mudguard en Swoosh zijn van zwart harig suède, met enkele witte haartjes. Aan de voorkant zit een rode MiniSwoosh. Op de hak van de sneaker staat ‘Keep Rip’n Stop Slip’n‘. Onder de upper zit een witte midsole, met daar weer een rood met zwarte outsole onder.

Wist je dat er voor 2024 ook al verschillende Nike Air Max 1 colorways zijn aangekondigd. We schreven al meerdere previews voor deze sneakers.

Preview: Nike Air Max 1 – ‘Dark Team Red’
Preview: Nike Air Max 1 – ‘Pure Platinum’

Update 20-11-2023
Vandaag is de KRSS 2.0 ingeladen in de SNKRS App. Hier is hij te vinden onder de naam 'Vast grey and Pearl White'. Via onderstaande link ga je direct naar de sneaker.

Update 05-11-2023

Met 28 november lijkt er een datum te zijn voor de release van de Nike Air Max 1 - 'Keep Rippin Stop Slippin (KRSS) 2.0'. De kans is zeer groot dat deze sneaker gaat droppen in de SNKRS App. Via onderstaande link kan je de upcoming releases in de gaten houden.


Officiële aanbieder(s):

Stockx (resell):

Andere aanbieders:

Sneaker informatie:

Naam:

'Keep Rippin Stop Slippin (KRSS) 2.0'

Colorway:

Pearl White/Black-Vast Grey-Cedar

Release:

Prijs:

€160

Code:

FD5743-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

2 reacties

  1. Ligt het aan mij of is deze variant uit de SNKRS App verdwenen? Ik zie ‘m niet meer staan, echter wel online via de SNKRS site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *