Nike Air Max 1 - 'Pink Rise' (DZ2628-109)

Nike Air Max 1 – ‘Pink Rise’ (DZ2628-109)

Ook voor het nieuwe jaar heeft Nike al nieuwe Air Max 1 colorways aangekondigd. Zo zal de Nike Air Max 1 – ‘Pink Rise’ in het voorjaar uitkomen. In dit artikel hebben we de officiële foto’s van deze sneaker op een rij gezet. En daarnaast verzamelen we zoveel mogelijk release informatie.

De hoeveelheid Nike Air Max 1 sneakers in 2023 is bijna niet meer bij te houden. In 2024 gaan ze hier vrolijk mee door. Zo is deze Pink Rise voor het voorjaar aangekondigd. Een frisse colorway met roze tinten. Qua kleur net iets lichter dan de ‘Fuchsia Dream’, die enkele weken geleden uitgekomen is.
In dit kalenderjaar zijn we overigens nog niet klaar met de AM1. Zo komt er nog de ‘Keep Rippin Start Slippin 2.0’ en ook de ‘Black Denim’.

Artikel: Nike Air Max 1 – ‘Keep Rippin Stop Slippin 2.0’
Artikel: Nike Air Max 1 ’86 OG ‘Black Denim’

Nike Air Max 1 – ‘Pink Rise’

Deze Nike Air Max 1 – ‘Pink Rise’ is opgebouwd vanaf een zwart met witte outsole, met daarop een witte midsole. De basis van de upper is ook wit, met daarop lichtgrijze overlay panels. De mudguard, Swoosh, veteroogjes en logo’s zijn roze van kleur. Het betreft hier geen unieke colorway, maar wel een die perfect werkt voor de lente.

Update 16-11-2023
Deze Nike Air Max 1 - 'Pink Rise' mogen we in het voorjaar van 2024 verwachten. Op het moment van schrijven is er nog geen exacte datum. Ook is het nog niet duidelijk of deze release in de SNKRS App van Nike zal zijn of via de gewone app. Wanneer er meer informatie is, zullen we dit overzicht updaten.


Officiële aanbieder(s):

Stockx (resell):

Andere aanbieders:

Winkels:

Koop deze sneaker via de website van Nike

Sneaker informatie:

Naam

'Pink Rise'

Colorway

Neutral Grey/Pink Rise-White-Black

Release

2024 📆

Prijs

€160

Code

DZ2628-109

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *