Nike Dunk Low - 'Waffle' (FZ4041-744)

Nike Dunk Low – ‘Waffle’ (FZ4041-744)

In 2024 zal deze Nike Dunk Low – ‘Waffle’ uitkomen. Een prachtige colorway die echt weer anders is dan eerdere Dunk Low drops. In dit artikel hebben we alle officiële foto’s op een rij gezet, zodat je de sneaker van dichtbij kunt bekijken. Natuurlijk verzamelen we ook de release informatie en hebben we dit in een handig overzicht geplaatst.

Deze Nike Dunk Low – ‘Waffle’ is een must have voor Dunk liefhebbers. Bij deze sneaker is gebruik gemaakt van mooie materialen en met alle structuren is deze sneaker ook echt uniek. De laatste jaren is Nike niet enorm creatief in het ontwerpen van Dunks, vandaar dat wij erg blij zijn met deze ‘Waffle’.

Wist je dat dit niet de enige Dunk Low is voor 2024. Er zijn al meerdere colorways aangekondigd. Zo kijken wij uit naar ‘Sesame Albaster‘ en de ‘Dusty Cactus‘.

Artikel: Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Sesame/Alabaster’ (FZ4341-100)
Artikel: Nike Dunk Low LX Just Do It – ‘Dusty Cactus’ (FZ5065-111)

Nike Dunk Low – ‘Waffle’

De Waffle is opgebouwd vanaf een bruine gumsole. Wanneer je goed kijkt, zie je dat de outsole iets donkerder is dan de midsole. De upper is ook bijna helemaal bruin, maar weer een tintje lichter. De basis is ruw suède, wat de sneaker een ‘fluffy’ look geeft. De quaterpanel heeft een wafelstructuur, wat natuurlijk de naam van de sneaker verklaart. De overlay panels zijn van zacht suède. De Swoosh en veters zijn gebroken wit en hebben de naam Coconut Milk gekregen.

Update 18-11-2023
In 2024 gaat de Nike Dunk Low - 'Waffle' droppen. Een officiële releasedatum is er op dit moment nog niet. Aangezien de officiële foto's al uit zijn gekomen, verwachten wij de drop in januari. Of dit in de SNKRS App of normale app van Nike is, dat is ook nog niet duidelijk. Wij zullen dit overzicht blijven updaten.


Officiële aanbieder(s):

Stockx (resell):

Andere aanbieders:

Winkels:

Koop deze sneaker via de website van Nike

Sneaker informatie:

Naam

'Waffle'

Colorway

Wheat/Coconut Milk-Sesame-Black-Total Orange

Release

2024 📆

Prijs

€130

Code

FZ4041-744

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *