Nike Air Max 1 - 'Keep Rippin Stop Slippin (KRSS) 2.0' (FD5743-200) Sneaker Kalender

Preview: Nike Air Max 1 – ‘Keep Rippin Stop Slippin 2.0’

Eindelijk zijn er duidelijke foto’s opgedoken van de Nike Air Max 1 – ‘Keep Rippin Stop Slippin 2.0’. Een nieuwe versie van de KRSS. In dit artikel hebben we de product foto’s verzameld, gaan we de sneaker van dichtbij bekijken en vind je de bijbehorende release informatie.

De Nike Air Max 1 “Keep Rippin Stop Slippin” is een speciale editie van de Air Max 1 die in 2008 werd uitgebracht en is ontworpen in samenwerking met de beroemde skateboarder Eric Koston. De schoen is opvallend vanwege zijn kleurrijke ontwerp en zijn inspiratie op Koston’s motto “Keep Rippin Stop Slippin” (KRSS). Nu 15 jaar later komt er een nieuwe versie van de KRSS uit, die 2.0 wordt genoemd.

Nike Air Max 1 – ‘Keep Rippin Stop Slippin 2.0’

Deze Nike Air Max 1 – ‘KRSS 2.0‘ heeft een lichtgrijze basis als upper. Dit komt terug op de mesh van de toebox en rondom de enkel. De overlay panels zijn van zacht suède en zijn dof parelmoer van kleur. Kortom, geen gekke glans op deze sneaker. De mudguard en Swoosh zijn van zwart harig suède, met enkele witte haartjes. Aan de voorkant zit een rode MiniSwoosh. Op de hak van de sneaker staat ‘Keep Rip’n Stop Slip’n‘. Onder de upper zit een witte midsole, met daar weer een rood met zwarte outsole onder.

Dit is niet de enige Nike Air Max 1 die we de komende tijd kunnen verwachten. Zo kijken we uit naar de komst van de ‘Valentine’s Day’ en de ‘Black Denim’.

Artikel: Nike Air Max 1 ’86 OG ‘Black Denim’ (FB9647-001)
Artikel: Nike Air Max 1 (WMNS) – ‘Valentine’s Day’

Update 20-11-2023
Vandaag is de KRSS 2.0 ingeladen in de SNKRS App. Hier is hij te vinden onder de naam 'Vast grey and Pearl White'. Via onderstaande link ga je direct naar de sneaker.

Update 05-11-2023

Met 28 november lijkt er een datum te zijn voor de release van de Nike Air Max 1 - 'Keep Rippin Stop Slippin (KRSS) 2.0'. De kans is zeer groot dat deze sneaker gaat droppen in de SNKRS App. Via onderstaande link kan je de upcoming releases in de gaten houden.


Officiële aanbieder(s):

Stockx (resell):

Andere aanbieders:

Sneaker informatie:

Naam:

'Keep Rippin Stop Slippin (KRSS) 2.0'

Colorway:

Pearl White/Black-Vast Grey-Cedar

Release:

Prijs:

€160

Code:

FD5743-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *