Home Upcoming Sneakers adidas Yeezy Foam Runner – ‘Sand’
adidas Yeezy Foam Runner - 'Sand' (FY4567)

adidas Yeezy Foam Runner – ‘Sand’

De Foam Runner (RNNR) heeft inmiddels een vast plek gekregen in sneakerland. Er lijkt geen middenweg te zitten tussen liefde en haat voor dit model van Yeezy. Ondanks dit, zijn Foam Runners enorm populair, wat terug te zien is de resell-waarde van de colorways. Wij verwachten dat met de ‘Sand‘ colorway hetzelfde gaat gebeuren als met bijvoorbeeld de ‘Vermillion‘ colorway. Ondanks de rode kleur, gaat deze voor drie keer retailprijs op de resell markt…. [ lees verder ]

Meer informatie: adidas Yeezy Foam Runner – ‘Sand’ (FY4567)

Update 20-03-2022:
Over deze 'sneaker' komen wisselende berichten met betrekking tot de release. Er zijn signalen dat deze Foam Runner op 26 maart gaat droppen, maar ook in juni. Het zou zomaar kunnen dat hij op beide dat uitkoment en dat juni een re-stock gaat worden.
Wij houden voor jou in de gaten wat de exacte datum gaat worden. De release van de 'Sand' Foam Runner zal plaatsvinden in de Confirmed App. Via onderstaande link ga je direct naar deze app.

Update 02-04-2022
Bij de release in maart werd direct duidelijk dat deze Foam Runner in de Sand colorway nog een keer zou droppen. Dit lijkt 4 juni 2022 te zijn.

Wist je trouwens dat deze sneaker al te koop is op de website van Stockx?!


Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Sand'

???

€90

FY4567

Het evenement is afgelopen.