Home Upcoming Sneakers Nike Air Max 1 – ‘Ironstone’
Nike Air Max 1 - 'Ironstone' (DZ4494-100)

Nike Air Max 1 – ‘Ironstone’

Deze Nike Air Max 1 – ‘Ironstone’ sneaker heeft bijna alles wat een Air Max 1 liefhebber zoekt in een sneaker. Mini Swoosh, gekleurde eyestay, de juiste kleuren en mooi materiaal. Er is echter één klein detail wat niet had gehoeven. Er staat een tekst op de tongpatch, wat ‘anders’ en ‘rommelig’ overkomt. Persoonlijk heb ik er minder moeite mee en vind ik de ‘Ironstone‘ heel tof, maar niet iedereen is er blij mee… [ lees verder ]

Update 30-09-2022
De raffles van The Hip Store en Sevenstore zijn afgelopen en er zijn winnaars uit voort gekomen, dus er is een release geweest. Of deze Ironstone komende zaterdag gaat droppen in de SNKRS App is de vraag. Het lijkt er op dat de release is uitgesteld. We wachten rustig af.

Update 20-09-2022
De eerste raffles van deze Air Max 1 in de 'Ironstone' colorway zijn ingeladen. Het lijkt er op dat de release op 1 oktober zal zijn.

Update 25-07-2022

Vandaag zijn de eerste beelden uitgekomen van de Nike Air Max 1 - 'Ironstone'. De kans is zeer groot dat deze sneaker in 2022 uit gaat komen, maar er is nog geen officiële releasedatum. Deze AM1 sneaker gaat in de SNKRS App droppen en via onderstaande link kan je de upcoming releases in de gaten houden. De eerste mogelijkheid dat deze sneaker kan droppen is op SNKRS Day op 8 augustus.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Ironstone

Sail/Ironstone-White-Rattan

01 oktober 2022 📆  [ verwacht ]

€160

DZ4494-100

 

The event is finished.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.