Home Upcoming Sneakers Nike Dunk Low – ‘Panda 2022’
Nike Dunk Low (WMNS) - 'Next Nature Panda 2022' (DD1391-100)

Nike Dunk Low – ‘Panda 2022’

En ook in 2022 zal de Nike Dunk Low in een zwart met witte kleurcombinatie verschijnen. De Panda colorway is een populaire colorway die de afgelopen jaren al is uitgekomen. Dit keer zal deze sneaker onder de naam ‘Next Nature’ verschijnen. Zoals bij een Panda colorway hoort, bestaat deze sneaker uit slechts de kleuren zwart en wit. De outsole is zwart, met daarop een witte midsole. De basis van de upper is ook wit, waarover zwarte lederen panels liggen. De Swoosh is ook in het zwart.

Update 08-05-2022
En wederom komt Footdistrict met een nieuwe drop van de Nike Dunk Low Panda. Het is dit keer niet de Next Nature, maar de sneaker met de product code: DD1391-100.
Edit: Ook bij Nike gaat deze Panda opnieuw droppen. Check onderstaande link.

Update 16-04-2022

Bij Footdistrict is het nog mogelijk om deze Nike Dunk Low Panda te kopen. Check onderstaande link en meld je aan voor de raffle die stopt op 25 april.

De 'Next Nature' in de zwart met witte colorway is inmiddels ingeladen op de website van Nike. Deze sneaker gaat dus niet droppen via de SNKRS App, maar via de normale app (of website) van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar de Dunk Low Black & White.

Update 31-03-2022:
Deze sneaker is ingeladen op de website van Nike en zal via de normale Nike App gereleased worden. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker.

In onderstaande lijst hebben we ook alle andere winkels meegenomen waar deze sneaker te koop is.
Mocht je deze sneaker sowieso willen kopen, dan kan je ook nog terecht bij Stockx of Klekt.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Next Nature'

Black/White

16 mei 2022 📆 [ Re-stock ]

€100

DD1391-100

Het evenement is afgelopen.