Home Upcoming Sneakers Patta x Nike Air Max 1 – ‘White’
Patta x Nike Air Max 1 - 'White' (DQ0299-100)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘White’

Na het uitkomen van de eerste vier colorways, kreeg Edson Sabajo (oprichter Patta) een bijzonder cadeau van Nike. Nike had een 1-of-1 gemaakt in het wit met op de hak de tekst, ‘Roman Forever’. Dit was een bijzonder gebaar naar de in 2021 overleden zoon van Edson. Dit prachtige eerbetoon wordt nu gedeeld met de sneakerheads in de vorm van een wereldwijde release. Natuurlijk is de sneaker met de tekst de on-of-on, maar de witte variant van ‘The Wave Pack’ zal in de zomer van 2022 uitkomen…. [ lees verder ]

Hoe en waar je deze sneaker van Patta kunt gaan kopen, lees je in onderstaand overzicht. Een 2nd wave is coming en jij gaat erbij zijn!

Update 31-07-2022
Het lijkt er op dat deze witte Patta colorway gaat droppen op 30 augustus. Een officiële naam is er nog niet en de datum is ook nog niet bevestigd. De kans is aanwezig dat de sneaker eerder dropt bij Patta.

Update 10-07-2022

Vandaag zijn de officiële foto's van de Patta x Nike Air Max 1 in de witte colorway opgedoken. Een release zal nu niet lang meer duren. Een officiële datum is er nog niet, maar wij zullen het voor jou in de gaten houden. 

De kans is groot dat deze sneaker via de SNKRS App zal droppen. Via onderstaande link kan je zelf de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden. Wanneer deze witte variant uit 'The Wave' pack zal droppen, zie je het daar als eerst.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'White'

???

30 augustus 2022 📆 [ verwacht ]

€180

DQ0299-100

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes