Over Ons

Sneaker-Forum.nl is ontstaan door Daan en Bas, die elkaar ontmoette als collega’s op het werk. Daan was een sneakerhead en wist Bas aan te steken. Één jaar later bleek Bas het sneakervirus ook goed te pakken te hebben en waren de eerste ± 30 sneakers een feit.

In de huidige tijd lijkt alles te draaien om resell en de hype zo groot mogelijk maken. Een sneaker wordt vooral gekocht, omdat het geld kan opbrengen. Hier is niets mis mee en dat is de huidige tijd, maar wij zijn op zoek naar meer. Er is meer dan hype en geld. Elke sneaker heeft een verhaal en voor iedereen is dit weer anders. Wij willen terug in de tijd waar naast hype en geld, ook nog over sneakers gepraat werd.

Wie is BasNijmegen?

Hallo ik ben Bas en op het moment van schrijven ben ik 36 jaar. Zoals je hierboven kunt lezen, ben ik pas later in het sneaker wereldje beland. Een van mijn hobby’s is het maken en ontwerpen van websites. Wanneer ik dit met het sneakervirus mix, kom je vanzelf op sneaker-forum.nl.

Wie is Dktjuh?

Ik ben Daan en in het dagelijks leven ben ik leerkracht en collega van Bas. Ik ben nu al een aantal jaren bezig om sneakers te verzamelen met als grootste doel om ze te rocken.