Home adidas Yeezy Boost 700 V2 – ‘Static’
adidas Yeezy Boost 700 V2 - 'Static' (EF2829)

adidas Yeezy Boost 700 V2 – ‘Static’

Deze YZY Boost – ‘Static’ is opgebouwd vanaf een zwarte outsole, waar je de boost goed ziet zitten. Dit is natuurlijk standaard bij dit model. De midsole is wit en de upper heeft verschillende grijstinten in combinatie met creme kleuren. Een aantal grijze panels zijn reflecterend. De Yeezy Boosy 700 V2 zit heerlijk als sneaker en dankzij de Boost is deze schoen enorm comfortabel. Door de wit en grijstinten is deze sneaker ook nog eens makkelijk te combineren. Ik kan niet wachten op de re-release van deze ‘Static’ colorway…  [ lees verder ]

Meer informatie: adidas Yeezy Boost 700 V2 – ‘Static’ (EF2829)

Volgens Sneaker Maffia zal de Yeezy Boost 700 V2 - 'Static' opnieuw uit gaan komen. Een exacte datum is er op dit moment nog niet. Wanneer deze sneaker uitkomt, zal dit via de adidas Confirmed App zijn. Je kunt je dan (waarschijnlijk) enkele dagen voor de releasedatum inschrijven in de raffle.

Update: De re-stock van deeze Yeezy is ingeladen in de Confirmed App.

Aangezien het hier een re-release betreft is het al mogelijk om deze sneaker via Stockx te kopen. Je zult dan wel flink in de buidel moeten tasten, want de gemiddelde resell ligt op dit moment rond de €550.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Static

Static/Static-Static

5 maart 2022 

€300

EF2829

The event is finished.

Ga naar de bovenkant