Home Air Jordan 1 High – ‘Chicago’ (Lost & Found)
Air Jordan 1 High OG - 'Lost & Found' (DZ5485-612)

Air Jordan 1 High – ‘Chicago’ (Lost & Found)

Zoals het hoort is deze sneaker opgebouwd vanaf een rode outsole. Deze outsole is echter bewerkt, waardoor het lijkt alsof het ‘heel drag’ heeft opgelopen. Dit geeft de sneaker een aged look. Op de outsole zit een witte midesole, die licht vergeelt lijkt. De upper is opgebouwd met wit, zwart en rood leer. Vooral het zwarte leer rondom de enkels valt op met een aged look. Dit leer is cracked, wat de sneaker een unieke uitstraling geeft…. [ lees verder ]

Update 08-08-2023
De AJ1 - 'Lost & Found' zal een re-stock krijgen in de SNKRS App. Deze is alleen toegankelijk voor iedereen die vorig jaar heeft misgegrepen.

Update 10-11-2022
De Air Jordan 1 - 'Lost and Found' is onder de naam 'Chicago' ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker.

Update 12-10-2022
Eindelijk zijn daar de officiële foto's van de Air Jordan 1 High OG - 'Lost & Found'. Deze zal op 19 november uitkomen in (waarschijnlijk) grote aantallen. Wanneer er meer duidelijk is, zullen we onderstaand overzicht voorzien van een update.

Update 21-06-2022

De datum van 29 november 2022 lijkt al een tijdje vast te staan. We houden echter altijd een slag om de arm, aangezien Nike en Jordan brand regelmatig een sneaker uitstellen. De drop zal plaatsvinden via de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link kan je de upcoming sneakers in de gaten houden.
Wanneer we meer weten over de 'Chicago Reimagined', dan lees je het op Sneaker Forum.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Lost & Found'

Varsity Red/Black-Sail-Muslin

€180

DZ5485-612

The event is finished.

Ga naar de bovenkant