Home Air Jordan 1 High OG (WMNS) – ‘Denim’
Air Jordan 1 High OG (WMNS) - 'Denim' (DM9036-104)

Air Jordan 1 High OG (WMNS) – ‘Denim’

De sneaker zelf is opgebouwd vanaf een lichtblauwe outsole, met daarop een spierwitte midsole. De basis van de upper is gemaakt van wit leer en de overlay panels zijn van lichtblauw denim. Het Wingslogo is met een Denim Patch op de enkel vastgezet en ook de Swoosh is van Denim…. [ lees verder ]

Via onderstaand overzicht kun je zien waar deze ‘Denim‘ colorway voor de Air jordan 1 High te koop is. Vlak voor de release zullen ook de verschillende raffles hier te vinden zijn.

Meer informatie: Air Jordan 1 High OG (WMNS) – ‘Denim’ (DM9036-104)

Update 08-08-2022
Deze Air Jordan 1 'Denim' is ingeladen in de SNKRS App en gaat op 12 augustus droppen. Hij komt dus eerder dan verwacht!

Update 12-04-2022

Zoals het er nu naar uitziet, zal de Air Jordan 1 High OG (WMNS) - 'Denim' droppen op 23 september 2022. Dit zal dan gebeuren via de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je alvast naar deze app of de website van Nike. Hier kan je de upcoming sneakers in de gaten houden.

Bij Stockx is deze sneaker al ingeladen. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker en is het mogelijk om een bod uit te brengen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Denim'

White/Worn Blue-Metallic Gold

€180

DM9036-104

The event is finished.

Ga naar de bovenkant