Home Air Jordan 1 Mid – ‘Inside Out’
Air Jordan 1 Mid - 'Inside Out' (DM9652-100)

Air Jordan 1 Mid – ‘Inside Out’

Toen ik deze colorway voor het eerst zag, moest ik twee keer kijken. De oranje stiksels op de Swoosh deden mij even denken aan een Off-White colorway. Dit is niet het geval, maar deze sneaker zal wel ogen trekken. We hebben hier te maken met een bijzondere colorway. Zoals de naam ‘Inside Out’ al doet vermoeden zijn de materialen anders verwerkt. Zo zit het grijze suède van de toebox over de Mudguard. En de hakpatch met het Wingslogo zit boven op het andere materiaal op de hak. Voor deze sneaker is gekozen voor verschillende tinten wit en grijs, wat de sneaker zeer draagbaar maakt…. [ lees verder ]

Meer informatie: Air Jordan 1 Mid – ‘Inside Out’ (DM9652-100)

Update 02-05-2022
Het duurde even, maar de AJ1 Mid 'Inside Out' gaat nu dan toch echt uitkomen. Op 9 mei staat deze sneaker ingeladen bij SVD. Via onderstaande link is het nu al mogelijk om je in te schrijven voor de raffle. Of deze sneaker op 9 mei ook dropt bij Nike is nog even de vraag.

Update 25-01-2022

Over deze Air Jordan 1 Mid - 'Inside Out' is op het moment van schrijven niet heel veel bekend. De kans is groot dat deze sneaker in 2022 uit zal komen. Mocht dit gebeuren, dan is de kans groot dat dit via de website en app van Nike zal zijn. Air Jordan 1 Mids releasen meestal niet via de SNKRS App.

Vlak voor of rond de release is het altijd mogelijk om deze sneaker te kopen via Stockx of Klekt. Let er dan wel op dat je resell moet betalen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Inside Out'

white/phantom grey/sail/orange

€130

DM9652-100

The event is finished.

Ga naar de bovenkant