Home Air Jordan 1 Mid – ‘Valentine’s Day’ (DR0174-500)
Air Jordan 1 Mid - 'Valentine’s Day' (DR0174-500)

Air Jordan 1 Mid – ‘Valentine’s Day’ (DR0174-500)

In vergelijking met de Dunk Low is deze Jordan een stuk draagbaarder. De outsole is lila, met daarop een witte midsole. De basis van de upper is wit, met daarop lila en paarse overlay panels. Deze panels zijn gemaakt van suède en geven de sneaker daarmee een zachte uitstraling. De Swoosh en het wingslogo zijn rood, wat natuurlijk de kleur van de liefde is. Op de hak van de schoen zijn drie rozen terug te vinden, wederom een verwijzing naar Valentijnsdag…. [ lees verder ]

Meer informatie: Air Jordan 1 Mid – ‘Valentine’s Day’ (DR0174-500)

Een exacte release datum is er (op het moment van schrijven) nog niet voor de Air Jordan 1 Mid - 'Valentine’s Day'. De kans is natuurlijk groot dat deze voor 14 februari zal releasen, aangezien het dan Valentijnsdag is. Het zal ons niet verbazen wanneer deze sneaker op 5 of 9 februari zal releasen.
De release van deze Valentine's Day Jordans zal via de website of SNKRS App gaan. Via onderstaande link ga je direct naar een overzicht van de Upcoming Sneakers.

Update: Het lijkt er op dat deze sneaker op 10 februari zal gaan releasen.

Op de website van Stockx is deze sneaker al ingeladen. Hier kan je deze sneaker waarschijnlijk al voor de release kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Valentine’s Day'

White/ Pink Crimson

€130

DR0174-500

The event is finished.

Ga naar de bovenkant