Home Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Patent Chicago Bulls’
Air Jordan 1 Zoom CMFT - 'Patent Chicago Bulls' (CT0979-610)

Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Patent Chicago Bulls’

Eindelijk weer een Jordan met de Chicago colorway. Dit keer niet op een standaard Air Jordan 1 High, maar op de Zoom Comfort (CMFT). Het rood, wit met zwart is een kleurencombinatie waar menig sneakerhead altijd naar uitkijkt. Het feit dat de Chicago colorway op een Air Jordan 1 Zoom zit en het patent leather betreft zal niet door iedereen enorm positief worden ontvangen. Echter denkt ik dat de liefde voor deze OG colorway zo groot is, dat men hem toch zal kopen… [ lees verder ]

Meer informatie: Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Patent Chicago Bulls’ (CT0979-610)

Op het moment van schrijven lijkt het er op dat deze Air Jordan 1 Zoom CMFT - 'Chicago Bulls' op 13 februari zal gaan releasen. Een officiële bevestiging van Nike hebben we nog niet voorbij zien komen, dus we houden nog een slag om de arm.

Update: Deze sneaker gaat op 22 februari uitkomen in de SNKRS APP!

Update (13-03-2022)
Bij END Clothing is deze sneaker opnieuw in geladen. Via onderstaande link is het mogelijk om je in te schrijven voor de raffle.

Update (07-04-2022)
Bij Slam Jam is deze sneaker opnieuw in geladen. Via onderstaande link is het mogelijk om je in te schrijven voor de raffle.

Wanneer deze sneaker uit komt, zal dit via de SNKRS App zijn. Via onderstaande link kan je de upcoming sneakers van Nike en Jordan in de gaten houden.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Patent Chicago Bulls'

Black / White / Red

€150

CT0979-610

The event is finished.

Ga naar de bovenkant