Home Air Jordan 4 – ‘Seafoam’
Air Jordan 4 (WMNS) - 'Seafoam' (AQ9129-103)

Air Jordan 4 – ‘Seafoam’

Begin februari zal de Air Jordan 4 – ‘Seafoam’ droppen in de SNKRS App. De kans is aanwezig dat dit niet de officiële naam van de sneaker gaat zijn, maar ‘Oil Green’. Gezien het feit dat er ook een Air Jordan 1 – Seafoam bestaat, gaan wij er vanuit dat dit ook dezelfde naam gaat krijgen. Het verwijst namelijk naar de groene kleur die op deze sneaker terug te vinden is….[ lees verder ]

In onderstaand overzicht lees je wanneer je deze ‘Seafoam‘ colorway kunt verwachten en bij welke winkels het te koop zal zijn. Alle release informatie voor deze sneaker hebben we op een rij gezet. Mochten er raffles komen, dan zullen we dit overzicht van een update voorzien.

Update 30-01-2023
Deze AJ4 is ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de sneaker. De naam is 'Seafoam' geworden.

Update 30-12-2022

Volgens Nike gaat de Air Jordan 4 – ‘Seafoam - Oil Green’ op 9 februari 2023 uitkomen. Een officiële naam lijkt er op dit moment niet te zijn. Wij verwachten dat dit Seafoam gaat worden. In onderstaand overzicht zie je dat deze sneaker waarschijnlijk in de SNKRS App zal droppen.

Ook bij Stockx en Klekt zal deze sneaker te koop zijn.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

‘Seafoam - Oil Green’

White/Seafoam-Dark Ash-Neutral Grey

09 februari 2023 

€210

AQ9129-103

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant