Home Concepts x Nike Air Max 1 SP – ‘Far Out’
Concepts x Nike Air Max 1 SP - 'Far Out' (DN1803-500)

Concepts x Nike Air Max 1 SP – ‘Far Out’

Net als bij de andere colorways hebben we hier te maken met een kleurrijke sneaker. De outsole is volledig grijs van kleur, met daarop een witte midsole. Deze midsole heeft grijze spikkels. De upper is voorzien van Denim en Paisley motieven. De mudguard is paars en heeft aan de buitenzijde een paisley motief en aan de binnenzijde enkele miniSwooshes. De toebox, quarterpanel en eyestay is van blauw denim. Het materiaal op de hak is groen en ook voorzien van een paisley motief…. [ lees verder ]

Meer informatie: Concepts x Nike Air Max 1 SP – ‘Far Out’ (DN1803-500)

Op het moment van schrijven is er nog heel weinig bekend over de samenwerking tussen Concepts en Nike. De releasedatum van deze Nike Air Max zal naar verwachting in 2022 plaatsvinden, maar een exacte datum is er nog niet.

De kans is groot dat deze sneaker via de website van Concepts verkocht gaat worden, maar ook via de SNKRS App. Via onderstaande links kan je alle kanalen in de gaten houden.

Update (15-03-2022)
Vandaag zijn de officiële foto's uitgekomen. Er is nog geen datum, maar wel een nieuwe naam. Het lijkt er op dat deze sneaker geen 'Denim Paisley' gaat heten, maar Far Out.

De kans is groot dat deze Nike Air Max 1 al eerder bij Stockx te koop zal zijn.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Far Out

Wild Violet/Multi-Color-Sail

€160

DN1803-500

The event is finished.

Ga naar de bovenkant