Home Concepts x Nike SB Dunk Low – ‘Orange Lobster’
Concepts x Nike SB Dunk Low - 'Orange Lobster' (FD8776-800)

Concepts x Nike SB Dunk Low – ‘Orange Lobster’

Denk je aan Concepts dan denk je aan voedsel. Althans, dat is vaak het thema die zij gebruiken voor hun sneaker designs en colorways. Dit jaar komen ze met een oude bekende in een nieuw jasje, de Nike SB Dunk Low Lobster keert namelijk terug. Dit keer is de kleur oranje aan de beurt. De sneaker ziet er uit zoals je dat van een Lobster colorway mag verwachten…. [ lees verder ]

Update 28-11-2022
Vandaag is de Orange Lobster ingeladen in de SNKRS App. Deze gaat op 5 december uitkomen in Europa.

Update 27-11-2022
Concepts is zelf met een update gekomen. Op 2 december zal deze sneaker te koop zijn op hun eigen website. Het lijkt er op dat deze sneaker in Europa niet via de SNKRS App zal releasen. Er komt een SNKRS Pass voor Amerika.

Update 04-11-2022

De officiële foto's van de Concepts x Nike SB Dunk Low - 'Orange Lobster' zijn er. Een release kan niet lang meer op zich laten wachten. De eerste signalen geven 3 december aan, maar dit is nog niet 100% zeker. Wanneer we meer weten, zullen we onderstaand overzicht aanpassen.

Bij Stockx is het al mogelijk om deze sneaker te kopen. Echter mag je dan wel iets meer betalen ivm de populariteit van deze sneaker.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Orange Lobster'

Orange Frost/Electro Orange-White

05 december 2022 

€120

FD8776-800

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant