Home eBay x Nike SB Dunk Low – ‘Sandy Bodecker’
eBay x Nike SB Dunk Low - 'Sandy Bodecker' (FD8777-100)

eBay x Nike SB Dunk Low – ‘Sandy Bodecker’

Nike SB en Ebay komen samen met een unieke colorway ter ere van Sandy Bodecker. In 2003 brachten Nike SB en Ebay eenzelfde colorway uit. Hiervan werden er maar drie gemaakt. Een werd verkocht voor 26K, de andere was een afscheidscadeau aan Sandy Bodecker en de laatste werd in vier stukken gesneden. De 2022 colorway heeft doorzichtig materiaal, waardoor de sneaker in vier stukken lijkt te zijn gesneden. Het verschil met de 2003 release is het logo op de hak. Toen stond daar het Ebay logo en nu die van Nike SB. Ook zit er een andere insole in. Op de 2022 insole staat Bodecker en zijn zoon afgebeeld.

In onderstaand overzicht lees je alle release informatie over deze speciale Ebay x Nike SB Sneaker. Je leest wanneer deze uit gaat komen en bij welke winkels deze sneaker te koop zal zijn. Wij verwachten verschillende raffles, dus wij zullen het overzicht regelmatig updaten.

Update 06-12-2022
Binnekort dropt de eBay x Nike SB Dunk Low - 'Sandy Bodecker'. Een bijzondere sneaker, met een tof achtergrond verhaal. Aangezien er al een special in de SNKRS app heeft gestaan, gaan we er vanuit dat deze ook in Europa gaat droppen. Via onderstaande link kan je de SNKRS App in de gaten houden.

Wist je dat deze 'Ebay' themed Nike SB sneaker al te koop is bij Stockx en Klekt? Via onderstaande link ga je hier direct naartoe.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Ebay'

White/Red/Blue

€120

FD8777-100

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant