Home Fly Streetwear x Nike SB Dunk Low
Fly Streetwear x Nike SB Dunk Low (DQ5130-400)

Fly Streetwear x Nike SB Dunk Low

Binnenkort dropt de Fly Streetwear x Nike SB Dunk Low. Een samenwerking tussen Nike SB en een skatestore uit China. De sneaker kenmerkt zich met mooi ruw suède en een zeer opvallende Swoosh. Het logo van Fly Streetwear is zichtbaar op de hak. Hierop zijn veren te zien. Deze veren komen weer terug op de Swoosh. Zowel de vorm verwijst hiernaar als het materiaal dat gebruikt is. Dit in combinatie met de Chinese tekens en de rope laces, maakt dit tot een zeer unieke sneaker.

Update 20-03-2023
Deze aankomende Nike SB sneaker is onder de naam 'Gardenia' ingeladen in de SNKRS App. Ongeveer een half jaar na de Aziatische drop, zal deze sneaker op 31 maart uitkomen in Europa.

Update 29-02-2023

Begin maart dropt de Fly Streetwear samenwerking met Nike SB. De kans is groot dat dit op 4 maart in de SNKRS App gaat gebeuren, echter is het nog de vraag of dit zich beperkt tot de Aziatische markt.
Op het moment van schrijven is de sneaker nog niet ingeladen, maar dit kan ieder moment gebeuren. Via onderstaande link ga je direct naar het overzicht van Nike met upcoming releases. Mocht er meer info zijn, dan voorzien we dit overzicht van een update.

Bij Stockx is het wel al mogelijk om deze Nike SB te kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Gardenia'

Game Royal/Sail-Grey Fog

31 maart 2023 

€120

DQ5130-400

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant