Home HUF x Nike SB Dunk Low – ‘NYC’
HUF x Nike SB Dunk Low - 'NYC' (FD8775-100)

HUF x Nike SB Dunk Low – ‘NYC’

Laten we het eens over de details van deze HUF x Nike SB Dunk Low – ‘NYC’ hebben. De sneaker lijkt niet in een doos te komen, maar in een speciale ‘bag’. Het kan ook zijn dat deze ‘bag’ in de doos zit. De naam van de sneaker geeft al aan dat het een verwijzing is naar New York City. Dit is de stad waar Hufnagel is geboren en opgegroeid. Op de hak van de sneaker hebben ze de skyline van New York verwerkt die goed zichtbaar wordt als er licht op valt. Het is namelijk reflecterend…. [ lees verder ]

Update 03-11-2022
Eindelijk is er meer informatie over de release van de 'New York City' colorway. Deze zal op 12 november droppen in de SNKRS App.

Update 04-08-2022

Nu de officiële foto's van de HUF x Nike SB Dunk Low - 'NYC' naar buiten zijn gekomen, lijkt een release niet meer lang te duren. Een datum is er op het moment van schrijven nog niet. De release zal plaatsvinden in de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar het overzicht met upcoming sneakers, zodat je direct ziet wanneer deze 'NYC' colorway is ingeladen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'NYC'

White/Vast Grey-Midnight Navy

12 november 2022  [ verwacht ]

€130

FD8775-100

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant