Home HUF x Nike SB Dunk Low – ‘San Francisco’
HUF x Nike SB Dunk Low - 'San Francisco' (FD8775-001)

HUF x Nike SB Dunk Low – ‘San Francisco’

Deze Dunk Low heeft een soort ‘Panda‘ colorway. Opgebouwd met wit en zwarte kleuren echter heeft deze sneaker veel meer details. Zo is de midsole sailkleurig, wat de sneaker een verouderde look geeft. Een ander gaaf detail is het feit dat het zwarte leer te verwijderen is, waardoor een tie-dye canvas te voorschijn komt. Op onderstaande foto is te zien dat dit bij de quarter panel mogelijk is, de kans is groot dat het ook kan op de toebox. Een ander detail is de naam ‘HUF’ op de toebox en komt het met een zilveren Swoosh pin. Tot slot het eerbetoon aan Keith Hufnagel. Nike SB heeft ‘Keith Forever’ op de hak van de sneaker gezet. Op de tong staat naast ‘Nike SB’ ok de naam ‘San Francisco’ geschreven….. [ lees verder ]

Update 03-11-2022
Eindelijk is er meer informatie over de release van de 'San Francisco' colorway. Deze zal op 12 november droppen in de SNKRS App.

Update 15-08-2022

Nu de officiële foto's van de HUF x Nike SB Dunk Low - 'San Francisco' naar buiten zijn gekomen, lijkt een release niet meer lang te duren. Een datum is er op het moment van schrijven nog niet. De release zal plaatsvinden in de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar het overzicht met upcoming sneakers, zodat je direct ziet wanneer deze 'San Francisco' colorway is ingeladen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'San Francisco'

Black/Vast Grey-White

12 november 2022  [ verwacht ]

€130

FD8775-001

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant