Home Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang’
Kasina x Nike Air Max 1 - 'Won-Ang' (DQ8475-800)

Kasina x Nike Air Max 1 – ‘Won-Ang’

De Kasina x Air Max 1 – ‘Better Together’ is voorzien van enkele toffe details. Zo zit er een miniswoosh op de oranje mudguard, die voorzien is van een bloem en groene blaadjes. De veters zijn voorzien van houten lace dubraes met een Swoosh en de naam van het merk.
Ik had het al even over de mandarijn eend, die ook terug komt in een speciale hang tag. Dit symbool staat voor samen zijn, aangezien een eenden paar ook nooit uit elkaar gaat…. [ lees verder ]

Update 05-07-2022
Ook deze oranje met blauwe versie van de Kasina x Nike Air Max 1 is ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de sneaker.

Update 23-05-2022
Kasina heeft officieel haar release datum voor deze gave Air Max 1 bekend gemaakt. Er komen twee releases. De eerste zal bij Kasina zijn op 4 juni en de tweede zal plaatsvinden in de SNKRS App. Het is nog niet duidelijk of dit een wereldwijde release is of alleen in Azië. Dit laatste lijkt het meest waarschijnlijk, want voorgaande drops van Kasina kwamen ook alleen in Azië uit.

Update 10-05-2022

Binnenkort dropt de Kasina x Nike Air Max 1 - 'Better Together', maar op het moment van schrijven is nog maar weinig duidelijk. Men zegt dat deze sneaker uit zal komen in juni 2022, maar hier is geen officiële bevestiging van. Ook een kleur- of productcode is er nog niet.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Won-Ang'

???

€150

DQ8475-800

The event is finished.

Ga naar de bovenkant