Home Nike Air Max 1 ’87 – ‘Tiger Leopard’
Nike Air Max 1 ’87 (WMNS) - 'Tiger Leopard' (FJ4605-441)

Nike Air Max 1 ’87 – ‘Tiger Leopard’

Laten we eerst beginnen met de naam ‘Tiger Leopard’. Dit is een naam die op internet rondgaat, maar deze is nog niet officieel bevestigd door Nike. Een andere naam die we regelmatig tegenkomen is ‘Multi Texture’. Deze naam is natuurlijk ook wel goed te begrijpen als we naar deze gave Air Max 1 kijken. De sneaker is namelijk opgebouwd uit veel verschillende materialen. De upper kent namelijk materialen als corduroy, suède, glad leer en ook fluweel… [ lees verder ]

Het betreft hier een WMNS sneaker, waardoor mensen met grote voeten helaas pech hebben. De kans is groot dat deze sneaker alleen maar tot maat 44.5 te verkrijgen is. In onderstaand overzicht lees je waar en wanneer de ‘Tiger Leopard’ te koop zal zijn.

Update 31-03-2023
Het lijkt erop dat deze 'Tiger Leopard' op 13 april uit gaat komen.

Update 09-03-2023

Op het moment van schrijven is het nog even de vraag wanneer deze Nike Air Max 1 ’87 (WMNS) - 'Tiger Leopard' gaat droppen. Dit kan op Air Max Day zijn, maar ook later in het jaar. Natuurlijk houden wij dit voor jou in de gaten. Mocht er meer informatie zijn, dan voorzien wij dit overzicht van een update.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Tiger Leopard'

Celestine Blue/Off Noir-Teal Tint-Arctic Orange-Tour Yellow-Citron Tint

13 april 2023  [ verwacht ]

€170

FJ4605-441

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant