Home Nike Air Max 1 – ‘Athletic Department’
Nike Air Max 1 - 'Athletic Department' (FN7487-133)

Nike Air Max 1 – ‘Athletic Department’

Binnenkort dropt de Nike Air Max 1 – ‘Athletic Department’. Een zeer mooie collorway met een stukje geschiedenis. Deze AM1 ‘Athletic De partment’ is opgebouwd vanaf een zwart met gele outsole. Dit gele komt ook terug bij de bovenste veteroogjes en logo op de tong. De midsole is sailkleurig, met daarop een grijze upper met zwarte elementen. Zo is zijn de Swoosh, collar en mudguard zwart (Black Forrest) van kleur…. [ lees verder ]

In onderstaand overzicht lees je wanneer deze Nike Air Max 1 uit gaat komen. We hebben alle aanbieders en winkels in één overzicht gezet.

Update 22-06-2023
Met 27 juni lijkt er een releasedatum te zijn voor deze 'Athletic Department' colorway. Een bevetsiging van Nike hebben we nog niet, maar waar rook is is vuur.

Update 20-04-2023

Deze Nike Air Max 1 - 'Athletic Department' zal ook in 2023 uit gaan komen. Een exacte datum is er echter nog niet op het moment van schrijven. Wanneer er meer informatie is, zullen we onderstaand overzicht van een update voorzien. De kans is zeer groot dat deze sneaker al eerder te koop is bij winkels als Sneakermood en Stockx.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Athletic Department'

White/Black Forest-Neutral Grey-Varsity Maize

27-06-2023  [ verwacht ]

€160

FN7487-133

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant