Home Nike Air Max 1 Golf – ‘Tiger’
Nike Air Max 1 Golf - 'Tiger' (DH1301-800)

Nike Air Max 1 Golf – ‘Tiger’

Het betreft hier dan ook wel een unieke sneaker die ons veel aan de Atmos x Nike Air Max 1 – Animal 3.0 doet denken. De ‘Tiger‘ colorway kwam toen uit op een sneaker die alleen in Azië werd gereleased. Een grail voor velen, waardoor deze nieuwe tiger colorway erg interessant is. De upper is voorzien van het strepenpatroon van een tijger en ook is er gebruik gemaakt van haartjes. Dit geeft de sneaker een unieke feel en look….  [ lees verder ]

Meer informatie: Nike Air Max 1 Golf – ‘Tiger’ (DH1301-800)

Men dacht eerst dat deze Nike Air Max 1 Golf - 'Tiger' sneaker op 20 december zou gaan releasen. Dit is echter niet het geval. Achter de schermen staat de sneaker ingeladen en kan elk moment droppen. De kans is groot dat dit via de website van Nike gaat gebeuren en niet via de SNKRS App. Voor de zekerheid hebben we wel beiden in onderstaand overzicht gezet. Wanneer we een datum weten, zullen we dit hier melden.


Update: Op dit moment heeft deze sneaker alleen in Singapore een release gehad. Geruchten gaan dat hij in het eerste kwartaal van 2022 in Europa gaat droppen.


Update: Deze Air Max 1 lijkt op 10 maart uit te komen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Tiger

Black/Tiger/Green

€140

DH1301-800

The event is finished.

Ga naar de bovenkant