Home Nike Air Max 1 – ‘Magma Orange’
Nike Air Max 1 - 'Magma Orange' (DZ4709-001)

Nike Air Max 1 – ‘Magma Orange’

We maken ons dus op voor de Nike Air Max – ‘Magma Orange’. Een zeer bijzondere colorway die ik ga proberen te beschrijven. De outsole bestaat uit drie verschillende kleuren (oranje, bruin en wit) en dat maakt een Air Max 1 altijd al uniek. De midsole is wat gelig, wat een tof effect heeft op het oranje van de mudguard. Deze mudguard is bijzonder te noemen. De mudguard is net als de ‘Master’ colorway verdeeld in verschillende segmenten. Elk segment heeft een eigen structuur, maar zijn wel allemaal oranje (Magma Orange) van kleur. Deze kleur oranje komt ook terug op de Swoosh, veteroogjes, rondom de tong en alle logo’s op de schoen. De rest van de upper is wit en grijs… [ lees verder ]

Update 16-10-2022
Op 15 oktober bleef het angstvallig stil, maar dropte er wel een nieuwe release datum. Wij hebben nu 17 december in de agenda gezet voor de release van deze 'Magma Orange'. Even geduld dus nog.

Update 24-09-2022
Het lijkt er op dat we een release datum hebben voor de Nike Air Max 1 - 'Magma Orange'. Op 15 oktober zal deze sneaker releasen via de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar het upcoming sneaker overzicht.

Update 03-09-2022
.
Deze Nike Air Max 1 - 'Magma Orange' zal in 2022 uit gaan komen, maar een exacte release-datum is er nu nog niet. In onderstaand overzicht zullen we alles bijhouden, dus wanneer we meer weten zullen we dat updaten. Via onze Instagram houden we je op de hoogte als er raffles of updates zijn.

Volg ons: instagram.com/sneakerforumnl

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Magma Orange'

Light Bone/Magma Orange-Neutral Grey

17 december 2022  [ verwacht ]

€160 [ waarschijnlijk ]

DZ4709-001

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant