Home Nike Air Max 1 Puerto Rico – ‘Orange Frost’
Nike Air Max 1 Puerto Rico - 'Orange Frost' (FD6955-800)

Nike Air Max 1 Puerto Rico – ‘Orange Frost’

Deze ‘Orange Frost’ is onderdeel van een Puerto Rico Pack. Een set die speciaal uit zal komen vanwege ‘Puerto Rico Dag’ die jaarlijks in Amerika wordt gehouden. Opvallend aan deze ‘Orange Frost‘ sneaker zijn de grote jewel Swooshes. De veter heeft een dubrea met daarop, Puerto Rico. Deze naam staat ook op de hak van de rechterschoen. Op de tong is het Nike logo te vinden met een afbeelding van drie ijsjes met armen en benen… [ lees verder ]

In onderstaand overzicht zie je precies wanneer deze ‘Orange Frost’ colorway zal gaan droppen. Alle aanbieders en raffles zullen worden toegevoegd, wanneer deze live zijn gegaan.

Update 03-06-2023
Er wordt nu 6 juni als releasedatum gegeven voor deze 'Orange Frost' colorway. Dit is al over drie dagen. Wij houden een slag om de arm dat dit eerder 3 juli zal zijn, maar wie weet. We houden je op de hoogte.

Update 18-05-2023

Binnenkort zal de Nike Air Max 1 Puerto Rico - 'Orange Frost' uitkomen. Het is nog even de vraag of deze ook in Europa zal droppen. Wanneer we meer informatie hebben, zullen we onderstaand overzicht updaten.Officiële aanbieder(s):

Resell aanbieders:

Andere aanbieders:

Koop deze sneaker via de website van Nike

Sneaker informatie:

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Orange Frost'

Orange Frost/Citron Pulse-Coconut Milk

06 juni 2023  [ verwacht ]

€160

FD6955-800

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant