Home Nike Air Max 1 (WMNS) – ‘Multicolor’
Nike Air Max 1 (WMNS) - 'Multicolor' (FQ2538-100)

Nike Air Max 1 (WMNS) – ‘Multicolor’

De komst van de Nike Air Max 1 (WMNS) – ‘Multicolor’ is een welkome afwisselingen met alle ‘standaard’ releases die we dit jaar hebben. Een originele colorway die clean is door de hoeveelheid wit, maar ook gekleurd met verschillende kleuren. Om deze reden heeft deze sneaker de naam ‘Multicolor’ gekregen. Het is echter de vraag of dit de echte naam van deze sneaker zal zijn.

In onderstaand overzicht houden we alle ontwikkelingen bij. Hier lees je wanneer deze sneaker uit zal komen en bij welke winkels deze Nike Air Max 1 te koop zal zijn.

Update 20-09-2023
Deze Multicolor is ingeladen in de SNKRS App. En dropt dus later dan bij de winkel. Op 23 september is deze te koop in de SNKRS App.

Update 06-08-2023

Met 15 september lijkt er een voorzichtige datum te zijn voor de Nike Air Max 1 (WMNS) - 'Multicolor'. Er is nog geen bevestiging vanuit Nike, waar deze sneaker uiteindelijk in de SNKRS App zal droppen. Bij de Italiaanse winkel Urban Star Roma is de sneaker wel al ingeladen. Via onderstaande link ga je direct naar de schoen.


Officiële aanbieder(s):

Resell aanbieders:

Andere aanbieders:

Sneaker informatie:

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Multicolor'

Sail/Black-Light Orewood Brown

€170

FQ2538-100

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant