Home Nike Air Max 1 (WMNS) – ‘Tan Lines’
Nike Air Max 1 (WMNS) – ‘Tan Lines’ (FN7200-224) Sneaker Kalender

Nike Air Max 1 (WMNS) – ‘Tan Lines’

Wanneer we naar deze Nike Air Max 1 – Tan Lines colorway kijken, dan zien we dat deze is opgebouwd vanaf een zwarte outsole. Op deze outsole zit een witte midsole die overgaat in een bruinige kleur. Dit is natuurlijk een verwijzing naar ‘Tan Lines’. Deze bruin/beige kleur loopt van de midsole door op de mudguard… [ lees verder ]

In onderstaand overzicht verzamelen we alle release informatie voor deze ‘Tan Lines’. Zo weet je precies waar en wanneer je deze sneaker kunt kopen.

Update 30-11-2023
De Tan Lines lijkt niet meer op 1 december te droppen. Alleen bij Solebox staat hij nog op de datum van morgen. Alle andere winkels hebben de release uitgesteld naar 5 december.
Edit: Inmiddels is Solebox ook gewijzigd naar 5 december.

Update 25-11-2023
Deze sneaker is ingeladen in de SNKRS App en zal daar op 5 december uitkomen. Via onderstaande link ga je direct naar deze Air Max 1.

Update 12-07-2023
Met 1 augustus lijkt er een datum te zijn voor deze 'Tan Lines' colorway. We hebben nog geen bevestiging van Nike, dus het gaat hier nog steeds om een gerucht.

Update 22-06-2023

Dit jaar mogen we de Nike Air Max 1 - 'Tan Lines' verwachten. Een releasedatum is er op het moment van schrijven nog niet. Het beloofd een WMNS paar te worden, waardoor deze sneaker niet in de grote maten uit zal komen.
Wanneer er meer informatie is, zullen wij dit overzicht updaten.


Officiële aanbieder(s):

Resell aanbieders:

Andere aanbieders:

Sneaker informatie:

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Tan Lines'

Grain/Burnt Sunrise-Plum Fog-Violet Dust-Deep Royal Blue

€180

FN7200-224

The event is finished.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant