Home Nike Air Max 1 – ‘Woof’ (汪)
Nike Air Max 1 - 'Woof' (汪) - (Air Max Day 22)

Nike Air Max 1 – ‘Woof’ (汪)

De sneaker is opgebouwd vanaf een tweekleurige outsole waarop lichte spikkels te zien zijn. Hierdoor vermoed ik dat de outsole gemaakt is van gerecycled materialen. Tot zover het normale gedeelte van de sneaker. Wanneer we kijken naar de upper, dan zien we dat we te maken hebben met een mismatch sneaker. De linker en rechterschoen verschillen van elkaar. Beide hebben ze een beige-kleurige toebox met daaromheen een mudguard met stippen en een mini Swoosh…. [ lees verder ]

Meer informatie: Nike Air Max 1 – ‘Woof’ (汪)

Update 12-06-2022
De release van deze 'Best Friend / Woof' colorway was in maar zeer gelimiteerd. Op 19 juni 2022 zal er een grote drop komen. Helaas is dit alleen nog maar voor de Aziatische landen. Via Stockx en Klekt is het wel al mogelijk om deze Air Max 1 te kopen.

Update 21-03-2022

Op het moment van schrijven is er nog weinig bekend over de release van deze Nike Air Max 1 'Woof'. De kans dat deze in Europa gaat droppen is klein, want men zegt dat dit een 'China Only' gaat zijn.


Mocht je deze sneaker graag willen hebben, dan is een website als Stockx de beste plek om ze te kopen. Wanneer deze sneaker daar wordt ingeladen, zie je dat in onderstaand overzicht.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Woof' (汪)

Sail/Red-White-Volt

18 juni 2022  [ re-stock ]

€160

DR2553-111

The event is finished.

Ga naar de bovenkant