Home Nike Air Max 90 – ‘Air Sprung’
Nike Air Max 90 - 'Air Sprung' (DM8171-200)

Nike Air Max 90 – ‘Air Sprung’

We hebben hier te maken met een bijzondere Nike Air Max 90. Dit zit ‘m vooral in de materialen die gebruikt zijn. Nike heeft weer gekozen voor een duurzame sneaker en heeft gerecycled materiaal ingezet. Dit is terug te zien op de gespikkelde zool van deze Air Max 90, maar ook aan het pinwheel logo van Swooshes op de insole.
De sneaker is voorzien van thumbled leather, canvas, gewoon leer en mesh. Dit geeft de sneaker een bijzondere look. Een leuk detail is de paddenstoel op de hak. Waar normaal het Nike logo hoort te zitten zit nu een ‘mushroom’ met oogjes. Op de linker insole is een knipogende vlinder te zien…. [ lees verder ]

Meer informatie: Nike Air Max 90 – ‘Air Sprung’ (DM8171-200)

Op 14 februari zal de Nike Air Max 90 - 'Air Sprung' releasen. Met het uitroepen van een datum moeten we tegenwoordig voorzichtig zijn, want Nike verzet tegenwoordig wel vaker een release.
Wanneer deze sneaker uit komt, zal dit via de SNKRS App of website van Nike zijn. Via onderstaande links kun je de upcoming sneakers list van Nike in de gaten houden.

Wanneer je niet kunt wachten tot deze sneaker uit komt, kan je ze bij Stockx al kopen. De prijs is dan wel iets hoger, maar je bent dan wel zeker van een paartje.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Air Sprung

Sesame/Rush Pink-Coconut Milk-Phantom

€150

DM8171-200

The event is finished.

Ga naar de bovenkant