Home Nike Dunk High – ‘Cargo Khaki’
Nike Dunk High - 'Cargo Khaki' (DD1399-107)

Nike Dunk High – ‘Cargo Khaki’

Met deze Nike Dunk High – Cargo Khaki brengt Nike een van de zoveel Dunks op de markt. Dit jaar zijn er wat mij betreft teveel gedropt, waardoor het lastig is om enthousiast te blijven. Was deze colorway aan het begin van het jaar gekomen, dan had het mij meer gedaan. Een prima uitvoering van de Dunk High, maar overdaad schaadt. Het is overigens niet de enige Dunk High die dit jaar nog moet gaan droppen. Zo kijken we uit naar drie colorways van Supreme die nog gaan droppen en heeft Nike SB ook nog een gave sneaker achter de hand… [ lees verder ]

Meer informatie: Nike Dunk High – ‘Cargo Khaki’ (DD1399-107)

Op het moment van schrijven is nog niet duidelijk wanneer deze Nike Dunk High - Cargo Khaki zal gaan releasen. De kans is groot dat dit nog in dit kalenderjaar gaat gebeuren en dat dit gaat gebeuren via de SNKRS App of de website van Nike zelf.
Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.

Update: Deze sneaker is nu pas ingeladen en zal op 28 februari 2022 releasen via de website van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar de sneaker.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Cargo Khaki

White/Cargo Khaki

28 februari 2022 

€110

DD1399-107

The event is finished.

Ga naar de bovenkant